Shqip

Misioni dhe objektivat tona

|

Kush jemi ne:


Shoqata për Zhvillimin e Turizmit Kulturor ose ADCT - (Association for Development of Cultural Tourism) është themeluar  në muajin dhjetor të vitit 2009 dhe fokusi i saj është zhvillimi i turizmit kulturor nëpërmjet ruajtjes dhe promovimit të aseteve të trashëgimisë kulturore dhe natyrore.
Anëtarët e grupit themelues të ADCT janë specialistë me përvojë

Etnologjisë, Muzeologjisë,  Gazetarisë, PR,të gjatë në fushat e Arkeologjisë, Muzeologjisë, Konservimit dhe Restaurimit të Monumenteve të Kulturës,Marketingut, etj.

Bazuar në profesionalizmin dhe ekspertizën tonë ne synojmë të krijomë mundësi të mëdha për promovimin e turizmit shqiptar, duke krijuar një imazh tërheqës dhe një identitet të fortë të Shqipërisë.


Misioni


Misioni i ADCT është të kontribuojë në zhvillimin e turizmit, në promovimin dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore dhe natyrore brenda dhe jashtë vendit, në edukimin dhe rritjen e ndjeshmërisë ndaj këtyre vlerave të trashëgimisë tonë nëpërmjet krijimit të hapësirave të komunikimit ndërkulturor si dhe bashkëpunimit më të gjithë grupet e interesit.

Lexo më shumë...
 


 

 

 

joomla wellnessLorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s...
Heeey, this is poll in the drop-down menu?!